Pazartesi, Eylül 20, 2010

New York - 2

Evet şimdi gelelim bizim New York'da neler yaptığımıza, nerede yemek yiyip nereler gittiğimize.

Bu yazıyı birkaç bölüme ayıracağım:
  1. Ulaşım
  2. Yemek
  3. Müzeler
  4. Alışveriş
  5. Gezme tozma ve görülesi yerler

Perşembe, Eylül 16, 2010

New York - 1

New York New York!

Temmuz ayında tatil amacıyla eşimle beraber 9 günlüğüne New York'a gitmiştik. Döner dönmez New York üzerine bir yazı yazmak istedim ama başladığım proje sebebi ile hiç vaktim olmadı. Döndüğüm gün jetlag'li bir halde müşteri sunumuna girdim ve o gün bugündür toplantıdan toplantıya koşuyorum.

Haliyle vakit de bulamadım bu yazıyı yazmaya.

Fotoğraf Gösterisi - Burak Şenbak

Çok sevgili dostum, birbirimizden insanlık, dostluk ve fotoğraf adına karşılıklı çok şey öğrendiğimiz Burak Şenbak'ın Endorfin isimli fotoğraf gösterisi 23 Eylül 2010 Perşembe günü saat 19.30 - 20.30 arasında İFSAK Nurettin Erkılıç Salonunda gerçekleşecek. 

Aynı zamanda İFSAK Eğitim Birimi görevlisi olan Burak'ın bu gösterisinin çok güzel olacağından eminim, kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Salı, Eylül 14, 2010

Sergi - Michel Comte

Blog'da fotoğraf yazılarına ek olarak elimden geldiğince sergi açılışları gibi fotoğraf etkinlikleri ile ilgili bilgileri de paylaşmaya çalışacağım. Tabii benim kulağım fotoğraf dergileri kadar delik değil, dolayısıyla her sergiyi bilemeyebilirim. Bu nedenle sizin duyduğunuz bildiğiniz sergiler var ise bana iletin onları da hemen buradan duyururum. 

Elipsis Gallery İstanbul bünyesinde 21.09.2010 - 17.11.2010 tarihleri arasında Michel Comte'nin "Women - Obsessions" isimli sergisi yer alacak.