Salı, Mart 20, 2012

Kızıldenizin Altını Üstüne Getirdim - 2


Daha önceki yazımda şanssızlık eseri mercan resiflerine gidemediğimden yakınmıştım :)

Geçen Cuma sonunda ilk gittiğim yere tekrar gittim ve harika bir gün geçirdim. Tek sorun deniz inanılmaz dalgalıydı, bu nedenle fotoğraflar istediğim kadar iyi değil (2 saniye sabit durup fotoğraf çekmek imkansız resmen) ama gene de ortamı oldukça iyi anlatıyor bence.. 

Çok ilginç ve komik balıklar var, bazıları fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız bile oluyor :))

Daha fazla söze gerek yok sanırım, buyrun fotoğraflara alayım sizi :))

Perşembe, Mart 15, 2012

Sevdiğim Fotoğraflardan


Sokak fotoğraflarına devam.  

Gene Zagrep'den... 

Kızın kıyafeti ve duruşu o kadar hoşuma gitti ki, gözümün önüne 60'lı 70'li yıllarda çekilmiş fotoğraflar geldi ve ben de bu filtreyi uygulamak istedim. Biraz nostaljik bir hava verdi bence, sizce ?


Bu arada kendi websitemi de güncellemiş bulunuyorum. Benim içime sindi açıkcası. 

Bu linkten bakabilirsiniz, sitede sosyal medya paylaşma araçlarından tutun, her galeri veya fotoğrafa yorum yapabilme özelliklerine kadar ve fotoğrafların exif bilgilerini görüntüleyebilme opsiyonu gibi özellikler var. 

Her türlü yorumunuzu, eleştirinizi beklerim efendim :))

Cumartesi, Mart 03, 2012

Kızıldeniz'in altını üstüne getirdim!


Silversands Beach Club
Evet yalan değil, kendimce bunu yaptım :)

Ayıptır söylemesi geçtiğimiz haftasonu, yani buraya göre olan haftasonunda, bir plaja gittim. Aslında burada ilk defa bir plaja gitmiyorum, daha önce de bir kere gitmiştim. Buradaki plajlar, yani benim gittiklerim özel klüpler şeklinde faaliyet gösteriyorlar ve kaldığınız otelden bu plajlara gitmek için bilet alıp gidiyorsunuz. Ve şaşıracaksınız belki ama bu plajların içine girdiğinizde hepimizin alışık olduğu bir ortamdasınız, yani kadın erkek ayrımı yok, kadınlar abaya'larını giymek zorunda değiller. Yani Çeşme veya Bodrum'da gördüğünüz plajlardan tek farkı alkol olmaması.