Pazartesi, Mayıs 16, 2011

Let Me Surf!


Öncelikle uzun zamandan beri blog'a yazı yazamadığım için tekrardan merhaba demek istiyorum. Yazamama sebeplerimden birisi her zamanki gibi iş yoğunluğu tabii ki ama bir diğer sebep ise internette yaşanan ve ilk olarak blogspot uzantılı adreslerin yasaklanması ile başlayan olaylar zinciri.

Her ne kadar blogspot açılmış olsa da, eksisozluk'un kapatılması kararı sehven verilmiş olsa da 22 Ağustos ve sonrası gerçekten insanın canını sıkıyor. Nitekim buna karşı yapılan en güzel tepkilerden birisini dün yaşadık Taksim'de.

Her ne kadar yazılı veya görsel basın 15 Mayıs protestosuna pek yer vermese de sosyal medya sayesinde katılımı son derece yüksek ve son derece medeni bir protesto yürüyüşü gerçekleşti dün Taksimde. 200 kişi olarak belirtilen katılım ise gerçekten yüksekti, Tünel'den Taksim Meydanına kadar bütün İstiklal doluydu. 

İşin ilginç tarafı, İstiklal Caddesi üzerinde hemen hemen caddeye bakan tüm cafe ve benzeri yerlerde üst katlardan fotoğraf çekmek nedense yasaklanmıştı. Sebep olaraksa gelen talimat bu yönde denildi hep. 

Yorumsuz :))








Yürüyüş ile güzel bir yazı da Ata yazmış. Detayları bu yazıdan da okuyabilirsiniz.

Bundan sonra kafamda birikmiş olan bazı konular ile uzun zamandır giremediğim blog'a hızlı bir başlangıç yapacağım inşallah.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder